www.foodypromo.hu oldalon található fórumon tudják felvenni egymással a kapcsolatot. 
 
A weboldalt további friss hírekért és a termékkel kapcsolatos közelgő nyereményjátékokért is érdemes követni. 

"/>

| Aktuális

Új termékcsaláddal bővült a Foody sós snack kínálata!

2017.02.21.

A Foody Product Kft. a sós snack kategóriában piacra dobta a Foody Flips termékcsaládot. Az extrudált kukoricasnackek most négy különböző ízben kaphatóak, ráadásul a csomagolásuk is különleges, melyen ismert Disney alakok örvendeztetik meg a vásárlókat. 
 
A sós és a sajtos ízesítésű Flipsen a Frozen című animációs film közkedvelt karakterei láthatóak, míg a paprikás és a hagymás-tejfölös Flipsen a Soy Luna sorozat szereplői. További jó hír, hogy áprilistól a Star Wars univerzum ikonikus figurái is helyet kapnak majd a tasakokon. 
 
Nem csak a csomagoláson várja meglepetés a fogyasztókat, hanem a zacskóban is, hiszen a 20-30%-kal kevesebb kalóriát, zsírt és sót tartalmazó, ízfokozó nélkül készült kukoricasnackek között Frozen, Soy Luna és hamarosan Star Wars hűtőmágnesek bújnak meg. 
 
Minden csomagban 1 db számozott ajándék található – a gyűjtők összesen 20-20db mágnest kaparinthatnak meg, és ha cserélni támadna kedvük, hogy a teljes kollekciót a birtokukban tudják, a www.foodypromo.hu oldalon található fórumon tudják felvenni egymással a kapcsolatot. 
 
A weboldalt további friss hírekért és a termékkel kapcsolatos közelgő nyereményjátékokért is érdemes követni. | Őket kóstoltad már?

| Rólunk

Roppanó burgonyachipsek, krékerek és kétszersültek, zamatos gyümölcsnektárok, valamint ellenállhatatlan cukorkák, csokoládék és különböző édesség-különlegességek. Szeretettel, Bajáról!

6500 Baja, Keleti krt. 17.

Tel.: 06 79 520 120
Fax: 06 79 520 121

info@foody-product.hu

| Hírlevél