| Aktuális

Ropogós tavaszi újdonságok:
X-cut chipsek

2017.04.10.

Ismét új családtagokkal bővült a Foody Product Kft. chipseinek amúgy is népes famíliája. Ezúttal ráadásul nem csak az íz, de a forma is vadiúj.

Az X-cut Chipsek redős felülete nagyobb, mint a hagyományos társaiké, ezért jobban tapad rajta a fűszerezés, az ízélmény tehát sokkal intenzívebb, ráadásul további jó hír a nassolóknak, hogy a falatok vastagabbak és ropogósabbak, mint a hagyományos chipsek.

Ha már az ízeknél tartunk, az új Foody finomságok 2 ízkombinációban kerülnek a boltok polcaira. A jalapeno-sajtos X-cut a csípősebb ízek kedvelőinek válhat új kedvencévé, míg a sajtos-hagymás verzió egy klasszikus páros, amelyben a lágy sajt kiválóan ellenpontozza a hagyma ízének intenzitását.

Büszkék vagyunk arra, hogy az X-cut Chipsek mindegyike magas minőségű burgonyából készült, nem tartalmaz genetikailag módosított alapanyagot, sem tartósítószert vagy színezéket. Természetes ízélmény, mindenkor!

Kattints az alábbi képekre és ismerd meg alaposabban újdonságainkat!

A weboldalt további friss hírekért és a termékkel kapcsolatos közelgő nyereményjátékokért is érdemes követni. | Őket kóstoltad már?

| Rólunk

Roppanó burgonyachipsek, krékerek és kétszersültek, zamatos gyümölcsnektárok, valamint ellenállhatatlan cukorkák, csokoládék és különböző édesség-különlegességek. Szeretettel, Bajáról!

6500 Baja, Keleti krt. 17.

Tel.: 06 79 520 120
Fax: 06 79 520 121

info@foody-product.hu

| Hírlevél