| Ismerj meg minket!

Hogy mi a Foody?

Roppanó burgonyachipsek, krékerek, perecek és kétszersültek, zamatos gyümölcsnektárok, valamint ellenállhatatlan cukorkák, csokoládék és különböző édesség-különlegességek. Szeretettel, Bajáról!

De mi a Foody-Product Kft.?

A Foody Market Diszkont 2000 óta működött és különböző élelmiszeripari termékek disztribúciójának továbbfejlesztésével foglalkozott. Ezt bővítette ki és vált üzemeltetőjévé 2011-ben a Foody Product Kft., amely immár saját gyártású termékekkel bővítette a termékpalettát.

Jelenleg 8 külföldi partnercéget képviselünk kizárólagos forgalmazási joggal a magyar piacon, ezek közül párat a szomszédos román és szlovák piacon is. Mindez magában foglalja a gyártók kereskedelmi márkáinak, valamint a kiemelt vevők részére előállított saját márkás termékeinek forgalmazását is. A külföldi gyártók mellett magyar gyártókat is képviselünk a kiemelt vevőinknél. Kínálatunkban megtalálhatóak a beszállítóink márkái, a kiemelt vevőink saját márkái, illetve cégünk saját márkája, a Foody termékcsoport.

Tevékenységi köreink röviden

Gyártás

Üzemünkben kukoricalisztből, zabpehelylisztből, rizslisztből, csicseriborsólisztből stb., extrudálási technológiával, olajban és kemencében sütött, különböző ízesítéssel, snackeket gyártunk az egészséges életmód jegyében.

Kereskedelem/disztribúció

A Foody Product Kft. több mint 100 terméket forgalmaz Magyarország teljes területén. Kiemelt partnereinket és boltjaikat területi képviselőink rendszeresen látogatják. A termékek jelentős részét multinacionális és magyar hálózatoknak értékesítjük, de beszállítunk az összes jelentős nagykereskedésnek is országszerte.

Raktározás

A raktározás is a disztribúciós tevékenységünk részét képezi. A raktározás saját raktárban történik, a ki- és betárolást a FIFO elv alapján végezzük. A raktárban nagyrészt a saját árunkat tároljuk, de kisebb mennyiségben bérraktározást is vállalunk. A helyiség alkalmas szárazáru és temperált csokoládés áru tárolására is. Mindezek mellet társaságunk élelmiszeralapanyag-felvásárlást, termeltetést, alapanyag-ellátást is biztosít a beszállító partnereknek.

És hogy mire vagyunk büszkék?

A megbecsült vevőinkre*:

*a teljesség igénye nélkül.

Illetve a beszállító partnereinkre*:

*a teljesség igénye nélkül.
| Rólunk

Ropogós chipsek, könnyű flipsek, krékerek és kétszersültek, valamint ellenállhatatlan csokoládék. Szeretettel, Bajáról!

6500 Baja, Keleti krt. 17.

Tel.: 06 79 520 120
Fax: 06 79 520 121

info@foody-product.hu